Nova akcija na poljančetu – 08.05 u 12:00

Nova akcija na poljančetu – 08.05 u 12:00

Nastavljamo!
Gde god nađeš zgodan beton tu igru posadi!
🎨🎨🎨
Dođite u subotu, 8. maja u 12h na Poljanče! Povedite svoju ili komšijsku decu da zajedno za njih kreiramo novi prostor za igru i setimo se starih dobrih i pomalo zaboravljenih igara! Obucite ono što vam neće biti žao da “ulepšate” farbom za beton.
💚💚💚
U saradnji sa roditeljima dece koja idu u vrtić Maštarije prikupili smo novac da nedavno započeti šareni poligon na Poljančetu sada i dovršimo! Očekujemo da našu akciju zabeleže i kamere Nove S i reporteri BBC-ja.
📸📸📸
Na fotografijama su igre koje su obogatile plato u Ulici Miloša Jankovića na mestu gde su nekada bile klackalice i druge sprave za igru koje su sklonjene pre desetak godina i nikada nisu ponovo postavljene. Sada deca na starom mestu kao što se vidi na fotografijama imaju novi zabavni ambijent! A projekat oslikavanja finansiran je iz sredstava stambene jedinice solitera broj 3 u istoimenoj ulici.
👇👇👇
Igre je, zajedno sa decom, na betonu crtala naša komšinica Dragana Borišić uz ideje pedagoškinje Tijane Bogovac, inspirisani i knjigama Kreativnog centra koje promovišu igre napolju!
🌲🌳🌲
Sačuvajmo zelenu Zvezdaru!
Vidimo se u subotu!

Podeli: