Civilna zaštita – VAŽNO OBAVEŠTENJE

Civilna zaštita – VAŽNO OBAVEŠTENJE

Поштовани,

У прилогу мејла се налази НАРЕДБА Заменика команданта штаба за ванредне ситуације ГО Звездара, у вези са вршењем задатака цивилне заштите, а која се односи на обавезе професионалних управника и управника стамбених заједница.

Професионални управници и управници стамбених заједница имају обавезу да у координацији са повереницима и заменицима повереника  учествују у припреми грађана за личну и узајамну заштиту, обавештавају грађане о предузимању мера цивилне заштите и сл. Са тим у вези, у прилогу мејла налазе се четири плаката (Обавештење, Постер, Корона вирус и Мере превенције за смањење излагања COVID 19) која  професионални управници и управници стамбених заједница имају обавезу да истакну на видним местима у улазима стамбених заједница у наредних пет дана. Обавеза истицања се посебно односи на документ “Обавештење”, а спровођење ове обавезе биће контролисано од стране повереника и заменика повереника цивилне заштите.

Обзиром на неопходност координације активности, у прилогу мејла налази се списак и контакт телефони  повереника и заменика повереника цивилне заштите.

Такође вас обавештавамо да је отворена и посебна мејл адреса civilna.zastita@zvezdara.org.rs  преко које можемо да размењујемо неопходне информације, као и да је координатор за послове цивилне заштите, у име Штаба за ванредне ситуације ГО Звездара, члан Већа ГО Звездара, Милош Стоилковић, моб. тел. 065/357-8800.

Градска општина Звездара отворила је и Кол-центар, тако да грађани могу добити све информације позивањем на број 3405-700.

Korona virus – mere zaštite

Kultura kašljanja i kijanja

Mere prevencije za smanjenje izlaganja COVID19

Civilna zaštita – poverenici i zamenici – Mart 2020

Naredba profesionalnim upravnicima i upravnicima stambenih zajednica

Podeli: