Obaveštenje – izdavanje računa

Obaveštenje – izdavanje računa

Počev od 5. Decembra 2019, stambena zajednica „Učitelja mIloša Jankovića 3“ će početi samostalno da izdaje stanarima račune za upravljanje i čišćenje. Samim tim stambena zajednica će biti odgovorna za evidenciju svih računa i uplata stanara, kao i za naplatu svojih potraživanja.

Stambena zajednica poseduje kompletnu evidenciju uplata stanara, kao i spisak stanova koji su dužni i koji su u pretplati (počev od 1. Januara 2019). Ovi stanovi će dobiti obaveštenje o statusu svojih dugovanja ili pretplata putem obaveštenje ubačenog u sanduče ili slanjem na email. Sva dugovanja ka zgradi (i stara i buduća) moraju biti nadoknađena. Ukoliko postoje neslaganja ili nedoumice oko statusa uplata, možete se obratiti stambenoj zajednici preko email adrese stambena.zajednica@uciteljamilosajankovica3.info ili ubacivanjem primedbe u poštansko sanduče 88 (obavezno navesti broj telefona za kontakt).

Prvi račun će sadržati čišćenje za Septembar, Oktobar i Novembar (ukupno 600 dinara), kao i pola upravljanja za Novembar (110 dinara). Rok za plaćanje ovog, kao i svakog sledećeg računa je kraj meseca u kojem je izdat račun.

Zamolili bi sve stanare da plaćaju obaveze prema stambenoj zajednici, kako bi stambena zajednica mogle isto tako da plaća obaveze upravniku i firmama koje će održavati našu zgradu, ali i da ima dovoljno novca na raspolaganju za predviđene i nepredviđene situacije.

Podeli: